Trouwen op een stralende dag in november

Een stralende dag in op 6 november 2014 in Dordrecht. Ik mocht hier Hans & Veronica trouwen. De ceremonie vond plaats in de Wantijzaal. Een sfeervol zaaltje waarin je een mix van romantiek en het oude industriële karakter terugziet. Met een select groepje vond de ceremonie plaats. Speeches van dierbaren, een brief aan elkaar & de kinderen die volledig deel uitmaakten van de ceremonie maakten het helemaal compleet.

Hans en Veronica kozen ervoor hun bruiloft te verdelen over 2 dagen. De ceremonie op dag 1 en het feest op dag 2.

Hieronder kun je de beleving van Hans & Veronica over de ceremonie teruglezen:

“Als je gasten naar je toe komen, vlak na de ceremonie, maar zelfs weken erna met de opmerking “wat een fantastische huwelijksvoltrekking, het was zo anders, het was zo persoonlijk en wat was de “ambtenaar” (lees: Annemarie) leuk, spontaan en goed zeg”, dan is er wat ons betreft bevestigd wat wij eigenlijk vooraf al wisten!

Annemarie heeft vooraf veel tijd voor je, niet alleen tijdens de afspraken, maar ook per mail of telefoon. Ze gaat niet 1 maar 20 stapjes verder dan een ander. Onze bruiloft bestond uit 2 dagen, we hebben zoveel gedaan en gefeest maar tja, als je erover nadenkt dan blijft de ceremonie toch datgene waar het allemaal om draait. Dan wil je toch geen standaard ambtenaar die toevallig in jouw gemeente werkt?

We kijken terug op een fantastische ceremonie….Annemarie, je bent top!”

Locatie: Villa Augustus