Een Quiz-avond of een huwelijk? Verrassing!

Trouwen in je eigen achtertuin is natuurlijk supergaaf en heel persoonlijk, maar hoe leuk is het als dit ook nog eens een verrassingsbruiloft is! Karin en Guido trouwden op deze manier.

Al vanaf dag 1 dat ik als trouwambtenaar beedigd was, had Karin me beloofd dat als ze ooit ging trouwen…ik hun huwelijk mocht sluiten.

Een aantal jaren gingen er overheen. Maar in 2014 was het dan, ineens heel onverwachts, de bedoeling dat ze zouden gaan trouwen. Of nou ja…Karin kwam mij tegen op de sportschool & vroeg of ik 6 september kon, omdat ze dan een openingsfeest voor “Food for Balance “ zouden geven, tevens een goede combi omdat ze die dag ook 17 jaar bij elkaar waren. Ik kon en ze smste een uur later, zet de datum maar vast, want we gaan deze dag dan toch ook maar trouwen!

Karin en Guido houden niet van standaard. Omdat Karin haar eigen zaak zou gaan openen en hier een officieel moment van wilde gaan maken leek ze dit een heel geschikt moment. Guido had de aanbouw helemaal zelf gebouwd met wat hulp van Karin. Eind augustus zou de aanbouw echt af zijn, en alles helemaal ingericht.

Omdat ze echt iets verrassends wilden doen kozen ze voor een verrassingshuwelijk!

Het organiseren kon gaan beginnen.

We zouden mij in eerste instantie voorstellen als vriendin van Karin en presentatrice van de avond. Ik zou een quiz gaan presenteren, waarin we in 2 teams zouden gaan strijden. Hoe goed kennen jullie Guido en Karin, was de insteek.

Guido en Karin mochten hier niet bij zijn omdat we aan het einde met ze wilden checken hoe goed ze elkaar zouden kennen…helemaal voor elkaar. Karin en Guido waren naar binnen gegaan en ik koos de 2teams. Alle 4 kregen ze een envelop met daarin de tekst “wil je mijn getuige zijn”.

Deze envelop mochten ze pas openen na de quiz. Bij de 3e vraag galmde ineens Bruno Mars door de speakers.

En daar kwam een heel mooi bruidspaar met 3 kleine bruidsmeisjes tevoorschijn. Iedereen stond perplex! Huh…maar…uhm….oke…dus ze gaan nu hier trouwen?

“Tja, ik was nog 1 ding vergeten te zeggen toen ik mezelf aan jullie introduceerde & dat is dat ik ook trouwambtenaar ben! “ zei ik. De getuigen mochten hun envelop openen en alle 4 zeiden ze ja. Het feest kon beginnen!