Weddingplanner – Weddingbliz

Mijn naam is Liz van de Lande, eigenaresse van Weddingbliz. Voorheen werkte ik in de hotelbranche, maar in 2010 heb ik besloten om een switch te maken naar de trouwbranche en Weddingbliz op te richten.

Een ontspannen en zorgeloze bruiloft, dat vind ik belangrijk voor misschien wel de mooiste dag in jullie leven! Om de bruiloft naar jullie wens in te richten, zal ik goed luisteren naar jullie wensen en jullie ondersteunen waar nodig is. Op deze manier kunnen jullie samen met vrienden en familie, volop genieten van deze unieke dag. Of dit nu in het Engels, Nederlands of Frans is.

Willen jullie rust, duidelijkheid, bijzondere ideeën, genieten en ontspannen maar toch een spontane dag? Dan passen wij perfect bij elkaar!

“Ik kan jullie helpen om dromen om te zetten in werkelijkheid”

Annemarie over Liz

Ik heb inmiddels een aantal keren samen mogen werken met Liz. Een hele open, spontane en vrolijke dame die werkelijk aan alles denkt! Niet alleen voor het bruidspaar en de gasten is haar energie, creativiteit en snelle reactievermogen heel erg fijn, ook voor mij als trouwambtenaar is het erg fijn om met haar te mogen werken. Ze checkt heen en weer of alle info is binnengekomen in het voortraject, of alles verloopt zoals het moet verlopen, regelt de moeilijke zaken met de gemeente of andere partijen. En bovenal zorgt ze dat er op de dag zelf een team staat, mensen die met elkaar matchen, fijn samenwerken en samen 1 doel hebben: De droom van het bruidspaar werkelijkheid te laten worden!

Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de website: Weddingbliz

Liz over Annemarie

Ik werk graag samen met Annemarie samen vanwege haar professionaliteit en inlevingsvermogen. Daarnaast is het ook nog eens altijd heel erg gezellig. Wat ik vooral fijn vind aan het samenwerken met Annemarie is dat ze alles aanpakt, zelf achter allerlei documenten aangaat en meedenkt met mij én de klant. Ik hoor vaak van de bruiloftsgasten dat ze het erg bijzonder vonden om betrokken te worden bij de ceremonie en het een minder stijve bedoeling wordt. Daarom hoop ik in de toekomst nog vaak met Annemarie samen te werken.