Weddingplanner – Trouwen in het Bos

Over Trouwen in het Bos

Trouwen in het Bos is een bijzonder en uniek totaalconcept dat volledig gefaciliteerde bruiloften in het bos verzorgt. Van smaakvolle catering tot hippe styling en van stijlvolle stretchtenten tot de lekkerste muziek.
In samenwerking met hoofdpartner Staatsbosbeheer, provinciale landschappen en gemeentelijk en particulier beheer worden inmiddels zo’n 150 boslocaties aangeboden, verdeeld door heel Nederland. Stuk voor stuk prachtige plekjes die zorgvuldig zijn geselecteerd!
Trouwen in het Bos werkt met meerdere arrangementen en thema’s, welke kunnen worden aangevuld met specifieke wensen van het bruidspaar. Dus ook zelfgekozen thema’s behoren tot de mogelijkheden. Trouwen in het Bos staat immers voor maatwerk

“De liefde kan overal worden gevierd, maar nergens zo puur als in het bos!”

Annemarie over trouwen in het bos

Inmiddels werk ik nu zo’n 2 jaar samen met Trouwen in het bos. Toen Lianne me belde met de vraag of ik me wilde aansluiten bij Trouwen in het bos was er al meteen in dat eerste gesprek een klik. Nu alweer een aantal geweldige huwelijken verder kan ik wel zeggen dat Trouwen in het bos echt een beleving is. En dat komt zeker niet alleen door het bos, maar voor een heel groot deel door het toegewijde, energieke en vooral enorm creatieve team van Trouwen in het bos.

Lianne bedenkt de meest gave stylingconcepten, in thema’s als vintage, eco love, bohemian of bijvoorbeeld festival. Creativiteit, liefde, vrolijke mensen en een geweldig mooi ge-styled bos dat is echt wel de rode draad door de huwelijken die Trouwen in het bos organiseert. En bij de styling wordt dan ook echt aan alles gedacht, zelfs het personeel van Trouwen in het bos draagt bedrijfskleding geheel in stijl.

Wil jullie ook trouwen in het bos? Bezoek dan de website: Trouwen in het Bos

Trouwen in het Bos over Annemarie
Uiteraard mag een goede BABS niet ontbreken. Wij zijn dan ook blij met de prettige samenwerking met Annemarie. ‘Wat een persoonlijke, oprechte en ongedwongen ceremonie. Het was alsof ze ons al jaren kent’. Het is een veelgehoorde reactie van bruidsparen.

Haar lach is echt en herkenbaar, haar woorden altijd treffend! Ze zoekt graag de interactie met de gasten, waardoor haar ceremonies nooit standaard of eentonig zijn. Deze vrolijke, spontane en frisse BABS is alles behalve formeel. Met een gezonde dosis humor en pure passie voor haar vak maakt Annemarie van elke ceremonie een meer dan waardevolle herinnering.