Trouwlocatie – Paviljoen Puur (Diemen)

Trouwen in de buitenlucht bij Paviljoen Puur
Paviljoen Puur is in alle opzichten uniek. De historische ligging en het onder architectuur gebouwde paviljoen maken het tot een plek die zich bij uitstek leent voor huwelijken en feesten. Met moderne faciliteiten en culinaire gastvrijheid als voorwaarden voor succes.

Paviljoen Puur heeft een binnen capaciteit tot 175 gasten. Met de 3,5 hectare natuur om het paviljoen en de bijzondere forten, zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos.

Trouwen
Jullie wederzijdse jawoord is een voorwaarde voor ‘de mooiste dag van jullie leven’. Fort Diemerdam is door de gemeente Diemen aangemerkt als ideale officiele trouwlocatie. Zowel tussen het groene hoge gras als binnen op onze 1ste etage kan de ceremonie voltrokken worden.

Beklink jullie jawoord in een onderscheidende stijl door jullie gasten te ontvangen in de stelling van Amsterdam. Paviljoen Puur verzorgt aankleding, hapjes en drankjes met smaak, afgestemd op jullie wensen en toch verrassend!

Waarom Paviljoen Puur volgens Annemarie

Bij Paviljoen Puur kun je zowel binnen als buiten prima trouwen, een mooie entourage, warme sfeer & vriendelijk personeel.

Alles is goed geregeld & de ceremonies die ik er heb mogen verzorgen waren zeer geslaagd, van een middag bruiloft in de zon tot een avondceremonie met daarna een geweldig feest.

En….je kunt er zowel met goed weer, iets minder goed weer en slecht weer heel mooi trouwen!

Met goed weer lekker buiten op het gras, met iets minder goed weer onder de stretch-tent naast het paviljoen en met slecht weer lekker binnen.

Voordeel is ook dat dit een trouwlocatie is die dichtbij Amsterdam ligt, maar je er wel heel makkelijk kunt parkeren en de locatie goed bereikbaar is met de auto.

Wil je meer informatie over Paviljoen Puur? Bezoek dan de website