Trouwlocatie – Nautisch Kwartier

Kalkovens

Waar eens in robuuste kalkovens scheepsladingen zeeschelpen werden verwerkt tot kalk, is nu plaats gemaakt voor gezelligheid, een goed gesprek, een glas en culinaire verwennerij. En dat natuurlijk met weids uitzicht over het Nautisch Kwartier en de haven. Trouwen onder een prachtige wilg, vol met kleurende linten die wuiven in de wind.  Een prachtig aanzicht voor een romantisch huwelijksdag. Uitkijkend over het water geeft u elkaar het jawoord.  Vervolgens kunnen jullie op het uitgerekte terras genieten van toost en heerlijke bruidstaart. Natuurlijk verzorgen wij graag een culinair diner of heerlijke barbecue met aansluitend een spetterend feest.

Kleine Café
Het Kleine Café Gelegen in het Nautisch Kwartier is een gezellig café. U kunt hier terecht met een  klein en groot gezelschap voor een sfeervolle huwelijksceremonie. De moderne uitstraling gecombineerd met de witte shutters voor de ramen geeft een eigentijdse manier de nautische stijl weer en sluit perfect bij de omgeving. Een perfecte locatie voor ceremonie,  diner, huwelijksreceptie en feest.   Kortom deze veelzijdige locatie is uitermate geschikt voor een zomerse bruiloft.

Willen jullie meer informatie? Neem dan een kijkje op de website: Nautisch Kwartier

Ervaring van Annemarie met beide locaties

In 2016 heb ik zowel in het Kleine Café als onder de geweldige boom bij de Kalkovens een huwelijk mogen voltrekken.

Beide plekjes hebben hun eigen charme. Het voordeel van deze trouwlocatie is dat je er zowel binnen als buiten mooi en sfeervol kunt trouwen. Binnen is het wat strakker en moderner in de ceremoniezaal van het kleine café & onder de boom bij de kalkovens met uitzicht op de haven dat is echt een geweldig mooi plekje, dat je volledig naar eigen stijl kunt inrichten. Mijn ervaring met deze locatie is ook dat de bediening en styling altijd goed geregeld was, gezellige en vriendelijke medewerkers die mede zorgen voor een ontspannen en fijne sfeer.