Trouwfotograaf – Sjoerd Booij

Mijn naam is Sjoerd Booij, 34 jaar, Ik ben een fotograaf met een grote liefde voor avontuur, ontdekken en het ontmoeten van nieuwe mensen & vader van 2 mooie dochters Fenna (4) & Jente (10). Er veranderde veel voor mij als vader van 2 jonge meisjes, naast het voor de hand liggende slaaptekort, hebben de meisjes mij het belang en de betekenis van liefde tussen twee mensen doen begrijpen. Ik heb altijd liefde voor de visuele kunsten gehad maar 6 jaar geleden besloot ik om mijn droom te volgen en mij full-time te focussen op dit mooie vak.

Ik ben een fotograaf met een diepe passie voor het documenteren van het avontuur, het leven. Ik heb een voorliefde voor moody beelden en verhalen. Voor mij is de connectie tussen de koppels en mij erg belangrijk voor het creëren van waardevolle beelden. Ik ben geen tovenaar met de camera, de samenwerking en chemie tussen de koppels en mij is wat het uiteindelijk beeld waardevol en uniek maakt. Vertrouwen is de key voor magie.

Annemarie over Sjoerd

Met Sjoerd heb ik samengewerkt tijdens het eerste huwelijk dat ik mocht voltrekken in het mooie Italie! Sjoerd is tijdens de ceremonie volledig onzichtbaar, en maakt de mooiste plaatjes. Het zijn echt kleine verhaaltjes, toen ik de foto’s doorkeek zag ik de hele dag weer voor me. Het is een fijne collega om mee te werken, sociaal, gezellig, creatief, een enorm harde werker!

Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de website: Sjoerd Booij

Sjoerd over Annemarie

De samenwerking met Annemarie was super, inspirerend om te zien hoe haar positieve energie effect heeft op allen tijdens haar werk. Lachende gezichten en haar manier van sturing, fijn.