Trouwfotograaf – Johan Brouwer

Mijn naam is Johan Brouwer, samen met Imka Westerhuis hebben wij IWJB fotografie. Wij mogen door het gehele land reportage’s, de sfeer, bijzondere momenten vastleggen op beeld.

Spontaniteit in het moment en vooral lol en plezier is het uitgangspunt voor een ongedwongen reportage van één van de mooiste dagen van onze klanten.

 

Annemarie over Johan & Imka

Zoals in bovenstaand verhaal vermeld ben ik Johan en Imka tegengekomen op het huwelijk van Jana & Erwin. Een heel vrolijk en open stel, heel sociaal maar tegelijkertijd ook heel goed in het onzichtbaar zijn tijdens de momenten dat dit nodig was.

Het leuke is dat ze enorm goed op elkaar zijn ingespeeld, als hij de foto’s van emoties maakt tijdens een shoot, doet zij bijvoorbeeld de overzichtsfoto’s.

Daarnaast heb ik ook een keer met ze gewerkt tijdens een shoot voor een TV-programma dat ik maak. Hierbij moesten er een heleboel honden op de foto met mij, de manier waarop ze met z’n 2en alles coördineerden was geweldig. De 1 hield een trap vast, waar de ander op die trap stond om te fotograferen. De 1 lag in het gras te fotograferen, waar de ander keek of alles klopte in het plaatje. Kortom een team dat staat als een huis & garantie biedt voor de mooiste / meest originele foto’s.

Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de website: Johan Brouwer

Johan & Imka over Annemarie

Wij Annemarie tegen bij het huwelijk van Erwin en Jana, het enthousiasme  van Annemarie was overweldigend, de speech die ze voor Erwin en Janna had was zo mooi en boeiend om naar te luisteren en te kijken. En voor ons ook ontzettend leuk om  te fotograferen.

We zien daarom ook graag uit naar een volgende keer om samen met Annemarie er weer een groot feest van te maken.