Gemeente: Renkum
Email: sociaalloket@renkum.nl
Telefoonnummer: (026) 33 97 270
Website: http://www.renkum.nl/
Kosten huwelijk op eigen locatie:

€330,00

Kosten benoemen BABS: Benoeming eigen trouwambtenaar: € 70,85
Hoe te benoemen BABS: Wilt u zelf een trouwambtenaar aanwijzen? Neemt u dan, in verband met de eenmalige benoeming, minimaal 8 weken voor uw huwelijksvoltrekking/partnerschapsregistratie contact op met het Servicepunt op (026) 33 48 111

Als u gebruik wilt maken van een gast-babs dan moet u, als bruidspaar, hier een verzoek voor indienen bij ons. Van de gast-babs willen we ontvangen:

Kopie van de benoeming bij de gemeente

Kopie van de beëdiging bij de rechtbank

Kopie legitimatiebewijs.

Kun je in deze gemeente een eigen locatie (bijvoorbeeld je eigen achtertuin) laten benoemen als officiële trouwlocatie? Voor een ceremonie in een woning moet u schriftelijk een verzoek sturen naar het College van burgemeester en wethouders, Postbus 9100, 6860 HA Oosterbeek. De woning wordt dan aangewezen als trouwlocatie. Van ons ontvangt u een nota om de gemeentelijke kosten van € 330,00 (tarief 2017) te betalen. Met horecagelegenheid maakt u zelf afspraken over kosten en betaling.
Is het mogelijk om in deze gemeente ook in de avond te trouwen. Zo, ja wat zijn hiervan de kosten? Ja, hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Is er een bode aanwezig die de aktes naar de trouwlocatie brengt? Nee
Hoe kan een bruidspaar zich aanmelden: Het huwelijk wordt vastgelegd als je de formulieren “melding voorgenomen huwelijk” ingeleverd hebt. Daarna krijg je van de gemeente een wensenlijst.
Bijzonderheden: