Gemeente: Heiloo
Email:  
Telefoonnummer: 072 535 66 66
Website: http://www.heiloo.nl/
Kosten huwelijk op eigen locatie: € 327,- voor het voltrekken van een huwelijk, de registratie partnerschap of de omzetting daarvan van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 16.30 uur.

 

€ 577,- als de voltrekking plaatsvindt op zaterdag of buiten de bovengenoemde uren. Huwelijksvoltrekking op zaterdag is niet mogelijk in het gemeentehuis.

 

 

Kosten benoemen trouwambtenaar: €50,00
Hoe te benoemen trouwambtenaar: Indien u een eigen trouwambtenaar meeneemt, die al bij een andere gemeente trouwambtenaar is, dan hebben wij van u een brief nodig waarin u verzoekt om een eigen ambtenaar mee te nemen. Bij deze brief moet ook meegestuurd worden de beëdiging van de rechtbank van deze persoon, alsmede de benoeming van B&W van de gemeente waar hij of zij trouwambtenaar is
Kun je in deze gemeente een eigen locatie (bijvoorbeeld je eigen achtertuin) laten benoemen als officiële trouwlocatie? Ja, hiervoor moet een aanvraag geplaatst worden bij de gemeente. Het juiste formulier hiervoor vind je hier.
Is het mogelijk om in deze gemeente ook in de avond te trouwen. Zo, ja wat zijn hiervan de kosten? Ja, dit is mogelijk. Wanneer jullie hiervoor kiezen wordt bedragen de kosten € 577,- .

 

Is er een bode aanwezig die de aktes naar de trouwlocatie brengt? Nee
Hoe kan een bruidspaar zich aanmelden: Om je als bruidspaar in de gemeente Heiloo aan te melden moet er een melding van het voorgenomen huwelijk worden gemaakt. Dit formulier vullen jullie samen in en sturen jullie op naar de gemeente.
Bijzonderheden: