Gemeente: Heemskerk
Email: post@heemskerk.nl
Telefoonnummer: 14 0251
Website: www.heemskerk.nl
Kosten huwelijk op eigen locatie: Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur:      € 406,00

Zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur: € 609,00

Kosten benoemen trouwambtenaar: € 129,90
Hoe te benoemen trouwambtenaar: De gemeente ontvangt graag een kopie van het procesverbaal van de beëdiging en een kopie van de benoeming uit die gemeente.
Kun je in deze gemeente een eigen locatie (bijvoorbeeld je eigen achtertuin) laten benoemen als officiële trouwlocatie? Ja
Is het mogelijk om in deze gemeente ook in de avond te trouwen. Zo, ja wat zijn hiervan de kosten? Ja, deze kosten ervoor zie je hieronder:

Maandag t/m vrijdag vanaf 17.00 uur: € 609,00

Zaterdag vanaf 17.00 uur en zondag: € 1015,00

 

Is er een bode aanwezig die de aktes naar de trouwlocatie brengt? Ja
Hoe kan een bruidspaar zich aanmelden: Jullie moeten de datum van het huwelijk vastleggen bij de gemeente en een afspraak maken voor de melding van jullie voorgenomen huwelijk. Die kunnen jullie telefonisch vastleggen. Bij die afspraak ontvangen wij graag de leges en de gegevens van de getuigen. De eigen locatie moet voldoen aan een aantal voorwaarden. Deze, en overige relevante informatie, vinden jullie op onze website www.heemskerk.nl onder trouwen in Heemskerk. Daar staan ook diverse formulieren die van belang zijn (Voorwaarden eigen locatie, getuigen, informatie tbv de ambtenaar van de burgerlijke stand).

 

Bijzonderheden: