Wat houdt het in?

Een bijzondere bruiloft is een persoonlijke bruiloft. En dat begint al bij de trouwceremonie. Een prachtig moment dat voortkomt uit jullie verhalen en de verhalen van jullie dierbaren. Voorbereid zijn en nadenken over wat jullie graag in de ceremonie terug willen zien, is dan ook belangrijk. Jullie hebben vast al ideeën over de ceremonie zelf, de muziek, de sfeer, maar misschien vinden jullie het ook fijn om nog wat inspiratie op te doen.

In de gesprekken die ik met jullie voer in de voorbereiding naar de grote dag, geven we de ceremonie samen vorm tot de ceremonie die het beste bij jullie past. Misschien kiezen jullie voor live-muziek die aansluit op de herinneringen die jullie samen delen, of willen jullie een persoonlijke en unieke trouwbelofte uitspreken. Misschien gaat jullie voorkeur uit naar een ceremonie waarbij een dierbare een speech houdt, of een ceremonie met veel humor, een lach of een traan. En wat dachten jullie van een dynamische ceremonie waarin jullie dierbaren worden betrokken?

Het is heel belangrijk dat de ceremoniespreker zich goed kan inleven in jullie en met passie jullie verhaal ten gehore brengt. Daarom ontmoeten wij elkaar ruim voor ‘de datum’ om te zien of we een klik hebben en jullie wensen en ideeën door te spreken. Vervolgens gaan we samen aan de slag. Hiernaast zal ik ook met jullie ceremoniemeester van gedachten wisselen over de verdere inhoud van jullie dag om er wat passende verrassingen in te verwerken. Kort voor jullie huwelijk zetten we samen nog de puntjes op de i zodat jullie ontspannen kunnen genieten van jullie moment!