Bruidsparen aan het Woord

Annemarie is echt een aanrader! Wij hebben het haar niet makkelijk gemaakt omdat wij de ceremonie graag in het Nederlands en Duits wilden hebben. Maar dat was voor haar geen enkele problem, ze heeft het fantastisch gedaan! Het was persoonlijk, spontaan, grappig en ongedwongen. Wij hebben heel veel complimenten over Annemarie van onze gasten gekregen.

Niet twijfelen, maar meteen vastleggen! Annemarie is een lieve vrouw die er alles aan doet om er een prachtige ceremonie van te maken. Vanaf het eerste moment hebben we onwijs leuk contact gehad met Annemarie en heeft ze actief met ons meegedacht over de invulling van onze dag. Ze gaf ons veel tips vanuit haar eigen ervaring, waardoor we overal op voorbereid waren en een ontspannen dag hebben beleefd.

Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een ceremoniespreker die onze ceremonie persoonlijk, spontaan, grappig en bijzonder kon maken. Annemarie heeft er voor gezorgd dat de ceremonie perfect bij onze dag paste. Het kennismakingsgesprek was direct heel gezellig wat ons vertrouwen gaf voor de dag zelf.

Wil je een enthousiaste, behulpzame, spontane, meedenkende, leuke en lieve ceremoniespreekster dan raden wij Annemarie van harte aan. Het contact liep vanaf het begin af aan heel goed. Snelle reacties en ze neemt je zorgen uit handen.

Omdat de ceremonie een heel belangrijk onderdeel van je trouwdag is, (misschien wel het belangrijkste ) wilden we dit een persoonlijk tintje geven. Annemarie heeft hier zeker voor gezorgd.

Wij waren echt super blij met Annemarie. Ze is een super lieve en spontane vrouw. Met haar als ceremoniespreker hadden wij een hele persoonlijke ceremonie met leuke interactie, er zaten grapjes in verwerkt maar het was ook heel liefdevol. Ze had ons liefdesverhaal heel mooi omschreven.

Annemarie was ons aanbevolen door Lianne van Trouwen in het Bos, een perfecte keuze zo bleek! Na een avondje bij ons te hebben gegeten en ons verhaal en wensen te hebben doorgenomen had Annemarie voor ons een aantal opdrachten om te schrijven en de vraag om een aantal mensen te benaderen die heel dicht bij ons stonden. Dit zorgde ervoor dat er een hele leuke interactie onstondd tijdens de ceremonie waarbij er ook veel vanuit de gasten kwam.

Ons werd Annemarie toegewezen bij ons kennismakingsgesprek met Trouwen in het bos. Ze dacht dat Annemarie wel bij onze persoonlijkheden zou passen. Hier heeft ze gelijk in gekregen. Wat een leuk mens is Annemarie, ik zou haar echt iedereen aanbevelen.

Onze bruiloft was geweldig, en daar heb jij een hele grote bijdrage aan geleverd. We wisten van tevoren al dat de ceremonie onder jouw leiding top zou worden, maar het was nóg leuker en indrukwekkender dan we hadden gedacht. Het paste perfect bij ons en we hebben er enorm van genoten.

Het was een mooie en persoonlijke ceremonie. Met een lach en een traan. Ze heeft er haar eigen draai aangegeven waardoor het heel bijzonder was. Wij waren erg enthousiast net als alle aanwezige gasten.

Wij zijn zo ontzettend enthousiast over de inzet van Annemarie! Voor het huwelijk (ze heeft vrienden en familie benaderd om input te vragen), maar vooral tijdens de ceremonie. Zij zorgde ervoor dat het een persoonlijke, informele ceremonie werd, waarbij veel mooie momenten dmv speeches aan bod kwamen, maar ook veel humor door in de zaal vrienden en familie vragen te stellen.

Wij zijn ontzettend blij dat we Annemarie hebben uitgekozen om onze ceremonie te begeleiden. Zij heeft ervoor gezorgd dat wij een geweldige ontspannen ceremonie hebben gehad waarbij we veel gelachen hebben. Wij wilden heel graag een bijzondere ceremonie die heel persoonlijk was en waarbij onze gasten ook betrokken zouden worden.

Annemarie is leuk!! Creatief, meedenkend en origineel. Spontaniteit staat centraal bij haar. Ze maakt de ceremonie tot een zeer persoonlijk juweeltje door de energie die ze erin steekt om het bruidspaar te leren kennen en de dierbaren erom heen te interviewen.

Woorden schieten tekort om te beschrijven wat jij teweeg hebt gebracht. Niet alleen bij ons, maar ook in het hart van vrienden en familie. Het verhaal dat jij hebt geschreven was perfect! Het was de ceremonie van onze dromen. Net zoals het verhaal, was jij zelf ook prachtig!

Dat we een persoonlijke en intieme ceremonie wilden, wisten we al gelijk toen we onze bruiloft gingen plannen, dat het uiteindelijk het mooiste onderdeel van de dag zou worden was echt een cadeautje. Vanaf het eerste mailtje met Annemarie was er al een klik en dat werd ook na de ontmoeting bij ons thuis gelijk duidelijk, wat een leuk gesprek!

Wij willen je nog even bedanken voor de mooie woorden tijdens de ceremonie gisteren. Het was een prachtige toespraak met een lach en een traan en leuke interactie met de gasten. Iedereen heeft genoten en we hebben nog veel complimenten gekregen over de ceremonie!

Op 13 juli 2016 was het onze dag! We wilden het klein houden en vooral echt van ons. Dus toen wij lazen dat Annemarie overal een persoonlijk verhaal van maakt hebben wij een afspraak met haar gemaakt. Na deze afspraak wisten we het zeker, zij ging het worden.

Wij hebben ontzettend genoten van Annemarie. Zowel de eerste kennismaking als de ontmoeting bij ons thuis met onze kinderen en de ceremonie op onze trouwdag waren fantastisch!! Het is een erg spontaan, vriendelijk en slim persoon die een prachtige stuk tekst kan schrijven en spreken. Wij zouden haar zeker aan anderen aanbevelen.

Afgelopen 1 juli heeft Annemarie ons getrouwd. Het was geweldig! Zo persoonlijk. Een aantal gasten bij onze ceremonie dachten dat Annemarie een vriendin van ons was zo vrij, los en persoonlijk was het. Veel leuke anekdotes over ons als kind, en over ons als stel nu. Onze lieve familie en vrienden werden ook goed betrokken in het verhaal. Een ceremonie die we nooit zullen vergeten

Aangezien we niet iemand van de gemeente wilden zijn we bij Annemarie terechtgekomen. Bij haar krijg je zeker een enthousiaste en persoonlijke ceremonie. Dit doet ze door het bruidspaar en naaste vrienden/familie bij de ceremonie te betrekken. Wij hebben veel enthousiaste reacties ontvangen van iedereen die erbij was.

Na wat zoeken kwam we uit bij Annemarie en vanaf het eerste contact wisten we direct dat het goed was! Een vlotte en vrolijke vrouw met een positieve uitstraling en vol zelfvertrouwen. Ondanks de fysieke afstand (130km) heeft ze de moeite genomen om bij ons thuis langs te komen om onze wensen te bespreken. De ceremonie zelf was exact zoals wij hadden gehoopt.

Annemarie heeft onze bruiloft compleet gemaakt. Wat een geweldig verhaal heeft zij voor ons geschreven. Met hulp van vrienden en familie maakt zij een persoonlijk verhaal, die past bij de personen. Het gesprek van tevoren geeft haar een mooi beeld van hoe wij zijn en wat bij ons past en wat niet. Hier speelt zij goed op in en zie je heel goed terug in haar ceremonietekst. Haar energie en vrolijke uitstraling zorgen ervoor dat je vanzelf vrolijk wordt! Een lief mens en een geweldige ceremoniespreker!

Wij willen jou hartelijk bedanken voor de prachtige ceremonie op onze huwelijksdag deze zomer 22 augustus. Vanaf het begin af aan wilden we graag dat Annemarie ons zou trouwen. Ze is mijn nichtje, dat maakte het extra bijzonder. Maar we hebben haar niet alleen om die reden gevraagd, ze is namelijk heel goed in wat ze doet.

Wat hebben wij genoten van onze ceremonie. Zo leuk, we hebben gelachen en gehuild! Ook de voorbereidingen en onze kennismaking waren erg fijn. Onwijs bedankt voor het compleet maken van onze dag!

Lieve Annemarie, via deze weg willen jou onwijs bedanken. Je bent ontzettend betrokken, spontaan en enthousiast en dit weet jij goed te gebruiken tijdens de ceremonie. We hebben van veel gasten ook complimenten mogen ontvangen over de “niet zo standaard” ceremonie. Dat was precies wat wij voor ogen hadden. Aan toekomstige bruidsparen kan ik maar een ding zeggen: DOEN!

Bijna 2 maanden alweer na onze trouwdag, wat vliegt de tijd. Afgelopen weekend de ceremonie doorgelezen, foto’s bekeken en opnieuw genoten. Mooi moment om jou nogmaals te bedankten. Want wat hebben we een SUPER ceremonie gehad. Zo persoonlijk! Wij, maar ook onze gasten, hebben hard gelachen (en er zijn ook wat traantjes weg gepinkt ;)). Bedankt, we hadden ons geen betere ceremoniespreker kunnen wensen.

Tijdens een prettig kennismakingsgesprek bij ons thuis maakten we kennis met Annemarie. We hadden wat ideeën voor de ceremonie en deze begreep ze direct en dacht met ons mee hoe we dit het beste vorm konden geven. Annemarie maakt de ceremonie heel persoonlijk en interactief, we hebben gelachen en gehuild. Je kon echt merken dat ze veel tijd heeft gestoken in de voorbereiding. Ik kan haar echt aan iedereen aanraden

De voorbereidingen, de dag zelf en zelfs na de tijd ben je betrokken en geïnteresseerd! Wij hebben jou als een zeer prettig persoon ervaren, vol met fantastische en leuke ideeën! Wij raden dan ook een ieder aan om ze door jou te laten trouwen!

Annemarie (uw ceremoniespreker) heeft onze ceremonie perfect ingevuld. Het was persoonlijk, uitgebreid en met een lach en een traan. Het contact was open en zeer spontaan, ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en was erg betrokken bij onze dag. Wij kunnen iedereen aanraden om een eigen ambtenaar te nemen. Annemarie was voor ons de perfecte keuze!

Wij kunnen Annemarie echt aan ieder toekomstig bruidspaar aanraden! We hebben mede dankzij haar een topdag gehad. De vragenlijsten aan bruid en bruidegom maken dat zij er een persoonlijk verhaal van weet te maken, maar ook met specifieke wensen en behoeften houdt zij rekening.

Wij zochten een ceremoniespreekster die aansloot bij ons gevoel van een mooie bruiloft. Onze eis: vooral geen stoffige, oubollige, saaie en onpersoonlijke ceremonie/bruiloft. En Annemarie snapt dat helemaal! Ze is een zeer goede en spontane spreekster die alles tot in de puntjes voorbereid. Contact vooraf aan de dag was super.

Wij hebben Annemarie leren kennen als zeer spontaan, leuk, gezellig, professioneel en als gevoelsmens. Annemarie heeft onze verhalen en informatie, maar ook die van vrienden en familie, vertaald in een hele mooie en persoonlijke ceremonie die gepaard ging met heel veel humor. Precies zoals we het wilde en hadden voorgesteld !

Als je gasten naar je toe komen, vlak na de ceremonie, maar zelfs weken erna met de opmerking “wat een fantastische huwelijksvoltrekking, het was zo anders, het was zo persoonlijk en wat was de “ambtenaar” (lees: Annemarie) leuk, spontaan en goed zeg”, dan is er wat ons betreft bevestigd wat wij eigenlijk vooraf al wisten!

Annemarie heeft gezorgd voor een super persoonlijke ceremonie op de locatie van onze wens. De ceremonie ging over ons als stel en wat wij voor elkaar voelen. Ze betrok onze familie en vrienden erbij wat het een leuke en ongedwongen sfeer gaf. Annemarie heeft gezorgd voor een ceremonie die ons altijd zal bijblijven!

Op 25 juli 2014 heeft Annemarie ons getrouwd. Het was een hele mooie en bijzondere ceremonie. Ze heeft er een persoonlijk verhaal van gemaakt. Zonder dat wij het wisten heeft zij geregeld dat verschillende familieleden en vrienden een stukje hadden geschreven wat terug kwam in de ceremonie. Op deze manier was de hele ceremonie persoonlijk voor ons en met haar energie en humor is het een onvergetelijke ceremonie geweest.

Annemarie heeft ons getrouwd in het Moretusbos in Putte. De locatie was sprookjesachtig en annemarie zorgde voor een bijpassende, interactieve ceremonie. Weer hebben ook van onze gasten Veel positieve reacties gehad op de bijdrage van Annemarie. Heel origineel. Een echte aanrader!

Annemarie heeft onze bruiloft op 4 juli bij Finley in Loosdrecht een gouden randje gegeven! Wat heeft zij een mooie ceremonie gemaakt! Fragmenten uit verhalen die wij over elkaar en over onze ouders en getuigen hadden geschreven werden aangevuld met fragmenten uit de verhalen die zij op hun beurt weer over ons hadden geschreven. Het was een ceremonie met een lach en een traan en vooral heel erg persoonlijk.

Voor ons bijzondere huwelijk heeft ze de perfecte ceremonie in elkaar gezet. Het sloot perfect aan op onze wensen en overtrof onze verwachtingen. Bovendien is het een ontzettend leuk en lief persoon die de tijd voor je neemt, echt luistert en met je meedenkt. Het heeft onze dag onvergetelijk gemaakt.

Geen standaard ambtenaar van de gemeente maar een zelf uitgekozen “ambtenaar” die onze trouwdag compleet maakt…met deze wens zijn wij bij Annemarie terecht gekomen. Luisterend naar onze wensen en in combinatie met haar eigen ervaring maakte dat de ceremonie professioneel en persoonlijk was. Geweldig! Wil jij ook een persoonlijke ceremonie waar de ruimte is voor eigen wensen, humor en ook de gasten aan het woord komen? Annemarie krijgt dit zeker voor elkaar!

Wij zijn op 31 mei 2013 getrouwd door Annemarie en hebben erg mooie herinneringen aan de dag. Al vanaf de voorbereidingen was er een relaxte en gezellige sfeer en wist Annemarie met leuke ideeen een persoonlijke ceremonie in elkaar te draaien voor onze dag. Hierbij wist Annemarie heel mooi een brug te slaan tussen de families en vrienden welke aanwezig waren op de ceremonie en ook feilloos emotionele en grappige herinneringen in de ceremonie te verwerken.

Annemarie maakt de bruiloft af! De ceremonie is het belangrijkste moment op je huwelijk en dit moet precies zijn zoals jullie het willen. Wij wilden iets anders dan traditioneel. Annemarie luistert naar je wensen en echt alles kan! Dat maakt haar en de ceremonie nog bijzonderder. Wij zijn erg blij dat wij Annemarie betrokken hebben bij onze bruiloft, ze kan spreken als de beste en zorgt voor een lach en een traan, een moment om nooit meer te vergeten.

We zijn zeer tevreden met de ceremonie, die ‘uw ceremoniespreker’ voor ons heeft verzorgd. Erg gaaf hoe ze er met alle persoonlijke verhalen, anekdotes en interactie tijdens de ceremonie een hele persoonlijke en fijne ceremonie van heeft weten te maken. Een mooie bijdrage aan onze fantastische dag!